YOLDA KALMAYA SON

Ankara’da yaşayan araç sahipleri artık sürekli arıza yapan araçlarından dert yanmayı Salih Usta Renault özel servis sayesinde bırakacaklar. Zira günü kurtarmaya yönelik değil kalıcı çözümler geliştirmeyi hedefleyen servisimiz  deneyimli personeller ile sizleri arızalardan kalıcı olarak kurtarmaktadır.

 

Hizmetlerimiz

 

Renault başta olmak üzere tüm araç markalarında bizlerden destek alabilirsiniz. Peki hangi hizmetlerden faydalanabilirim diye merak ediyorsanız o halde sizler için sıralayalım: kaporta boya, elektrik elektronik, klima gazı dolumu ve bakımı, periyodik bakım, partikül filtresi temizleme ve iptali, şanzıman tamiri, 2.el ekspertiz, carbon clean. Görüldüğü üzere her alanda hizmetlerimiz bulunmaktadır.

 

Aracınızın Ömrünü Uzatın

 

Renault özel servis Ankara hizmetlerimiz içerisinde periyodik bakımlar da bulunmaktadır. gerek tamir gerekse de bakım işlemlerinde uygulamış olduğumuz yöntemler sayesinde aracınız adeta yeniden doğmaktadır. Böylelikle daha büyük hasarların oluşması engellendiği gibi bunun yanı sıra aracınızın ömrü de artırılmaktadır. Bu hizmetlerimiz neticesinde aracınızdan elde edeceğiniz verim ve keyif de artacaktır.

 

Yolda Kalmaya Son

 

Aracınız arıza yapmış ve yolda kalmış iseniz bu durumda ne yapacağım diye endişelenmenize gerek yoktur. Zira acil oto yardım hizmetimiz sayesinde sizlere en kısa süre içerisinde ustamız ulaşacaktır. Böylelikle ister gündüz ister gece olsun anında destek alabileceksiniz. Aracınızın durumuna göre tamir işlemleri gerçekleştirilerek biran önce yolunuza devam etmeniz de temin edilmiş olacaktır.

 

Orijinal Parça

 

Sunmuş olduğumuz tamir hizmetleri sırasında lazım olan parçalar yan sanayi ürünü değil orijinal parça olarak temin edilmektedir. Böylelikle aracınızda yan etki oluşturabilecek ve verimini düşürebilecek her türlü işlemden kaçınılmaktadır. Sizler de uygun fiyata kaliteli oto bakım ve tamir hizmetleri almak istiyorsanız sitemizde yer
alan iletişim numaralarımızdan bizleri 7/24 arayabilir ve destek alabilirsiniz.

Ankara Partikül Temizleme Ankara Renault Özel Servis
Eskişehir Web Tasarım
WhatsApp Destek Hattı