ARAÇ TAMİRİ, BAKIMI VE TEKNİK SERVİSİ

İster sıfır isterseniz de ikinci el bir araç sahibi olun yarı yolda kalmamak için ihtiyacınız olan Renault özel servis hizmetlerimiz sizleri beklemektedir. yeni araç satın alırken ihtiyacınız olan oto ekspertizliği, yolculuk esnasında yarı yolda kalmanız durumunda acil oto yardım hizmetleri, genel olarak aracın bakım ve tamir işleri için artık farklı farklı yerlere gitmenize gerek kalmadı. Zira Salih Usta oto servisi olarak bu saymış olduğumuz hizmetlerin hepsini sizlere en kaliteli bir şekilde uygun fiyat seçenekleri ile sunmaktayız.

 

Tüm Markalar Bir Arada Hangi marka araca sahip olursanız olun tamir işlemlerini servisimizde  gerçekleştirebilirsiniz. Bu kapsamda gerek şanzıman bakımı gerekse de periyodik bakımlar ustalarımız tarafından profesyonel bir şekilde yapılacaktır. Bununla birlikte herhangi bir parça ihtiyacı olması durumunda da orijinal parça temin edilecek ve böylelikle aracınızın verimi de korunacaktır.

 

Alo Demeniz Yeterli

 

Gece yarısı yolda kaldım ne yapacağım diye endişelenmenize gerek kalmadı. Zira bir alo diyerek bizlere ulaşabilir ve yolda kalmaktan kurtulabilirsiniz. Acil oto yardım hizmetimizden 7/24 faydalanabilmeniz mümkün olmaktadır.

 

Bakım ve Tamir Hizmetleri Servisimizi tercih etmeniz halinde hem bakım hem de tamir hizmetlerini bir aradabulabilirsiniz. Bu kapsamda mekanik bakım onarım, klima bakımı ve gaz dolumu, kaporta ve boya, oto ekspertiz, partikül filtresi temizleme ve iptal etme, elektrik elektronik hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.Oto tamiri ve bakımı hizmetlerimizden faydalanmak ve aracınızın verimi ile ömrünü daha da artırmak için sitemizde yer alan iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Deneyimli ustalarımız sizlere gerekli olan en iyi hizmeti sunacaklardır. Böylelikle en uygun fiyata en kaliteli hizmeti almış olmanın hazzını da doruklarda yaşama imkanı bulabilecek ve kısa sürede aracınıza kavuşabileceksiniz.

Ankara Partikül Temizleme Ankara Renault Özel Servis
Eskişehir Web Tasarım
WhatsApp Destek Hattı